Sunday, 16 March 2014

MH370 :'(

dunia sekarang digemparkan dgn kehilangan Mh370 ! haihh ,, ke mana laa yaa flight tu . harap semuanya selamat .. kesian tuu .. kalau kita kat tempat diorang , macam mana lah agaknyaa .. 

#pray4MH370 #

buka buku baru , padam kisah lama

2014 :)
amboihh , dah masuk bulan 3 dah pun tahun ni .. hikhik .. btw , dah lama sangat dah tak update blog ni .. dah berhabuk dah kut -_-'' I am upper 6 NOW !! cepatnya masa berlalu kan . rasa macam baru jer masuk darjah 1 dulu . hehe :) sekarang tengah tension an PBS SEJARAH DGN PENGAJIAN AM . ohh , apakahh ?? :( tapi , sekali ku melangkah , ku akan terus melangkah ! haha .. btw ,, sekarang ni pun tgh menghitung hari nak pergi kem dekat La Hot Spring , Besut Terengganu . ohh , awesome lahh ! takk sabar .. hee ~ gelojohh ~ kem ni pun untuk pelajar PraU SMKCE ,, Kem Jati Diri .. Jati Diri sgt lah nnti .. hehe .. nanti kalau sempat , gambar pergi kem tuu akan di update , inshaa Allah :)
 
Belong To Me ❣❣ Blogger Template by Ipietoon Blogger Template