Wednesday, 25 November 2015

sabar 🍃

assalamualaikumm .

hai readers semuaa *bajet ramai readers lah 😂 dah lama tak update blog . minggu ni agak busy laa . haishh . ni pun pepagi dah ada kelas . mengantuk diaa , aduhh . hari ni memang jadual agak pack . SABAR aje laaa . by the way , aku nak cerita pasal sorang ni *bukan mengumpat , luahan hati jer , haahaa . lepas kelas tadi , kitorang nak pergi beli nasi lah kan , so dia pun ajak lah aku pergi pasar pagi . dia kata dia nak beli tudung . lepas tu , aku pun cakap lah kat dia , nak beli tudung pulak , hari tu kata nak jimat lah , ape lah . lepas tu dia sentap woooo . hahaha . dia ni memang agak boros laa berbelanja . aku tak tau pula latar belakang dia orang kaya ke tak , yg tu lantak la . tapi life dekat u ni , kalau kau ikut sangat nafsu berbelanja tu , memang papa kedana laa nnti . mentang dapat duit ptptn banyak , kemain lagi ea . nanti sampai masa nak bayar , haa kau tau laa . okay berbalik pada cerita dia tu tadi , dia jalan menonong jer kat depan . dia buat macam dia jalan sensorang . ah nak jer aku patah balik kolej terus . siot laa perangai . aku sabar jaa . aku malas nak meletop lagi . haihh . korang tahu takk , dia pernah tengking aku depan orang ramai . masa tu korang bayangkan lah apa rasa . nak jer aku tampar dia . tak pernah tau orang tengking aku depan orang ramai . even mama abah aku . dia senang-senang aje menengking aku . dia ingat dia tu sape haa . coiii . geram weii . pastu dia pergi jaa mana dia suka , jalan sorang² . aku rasa tadi , arghhh !!!! benci betul aku kat orang gila macam ni . semarah-marah aku , aku tak pernah buat orang lain macam orang bodoh tauu . aku jalan jaa kat belakang dia tadi . okay fine , dah cukup laa . aku cuba SABAR ni . dah nk sampai habis sem dahh . moga aku kuat lah nak tahan ngan perangai gila macam tu . hm . k lah korang , aku tak ada mood sangat ni , byeee

0 Apa kata anda ::

Post a Comment

 
Belong To Me ❣❣ Blogger Template by Ipietoon Blogger Template