Wednesday, 6 January 2016

kakak yg kesunyian :(

Assalamualaikum .

hai readers . Selamat tahun baru . cepat je rasa dah masuk 2016 . lama tak update blog ni . bukan apa , sibuk sebab final week dah kan . tak sabar nak tunggu last paper , nak balik T_T hmmm by the way . nanti balik , confirm sunyi rumah . yelah , adik bongsu aku dengan adik nombor 3 tu dah masuk asrama . tinggal yg nombor 2 je . tadi baru pergi hantar dia kat asrama , sedih la juga . yelah kan , tak pernah dia duk jauh . kali ni ,bukan setakat jauh . sekolah asrama penuh(alhamdulillah) kan balik sebulan sekali . lagi lah susah nak jumpa . hmmmm . tak sangka , cepat je masa berlalu . aku rasa adik-adik aku kecil lagi . tuptup , yg tu dah nak spm , yg tu pmr , yg tu dah masuk form 1 .
hmmm . apa pun , harap keluarga aku , adik-adik aku semua sihat dan selamat walau kat mana diorang pergi . amin , in shaa Allah . aku cuti sem pun tak banyak aktiviti rasanya . sunyi lah rumah nanti T_T
. i wish adik-adik aku masih kecil lg , tak besar-besar . haha ngade jek . hmmm semoga diorang jaga diri elok-elok kat mana je diorang berada :) in shaa Allah . setakat tu dulu coretan kali ni . Happy New Year and selamat bercuti sem kawan-kawan :))
 
Belong To Me ❣❣ Blogger Template by Ipietoon Blogger Template